Aanbod

kragt training

Voor Kinderen

Individuele kindercoaching

Tijdens een individuele coachingsessie gaan we samen kijken wat er voor nodig is om je kind weer op weg te helpen.

KRAGT Training 

KRAGT Training is een krachtige creatieve groepstraining voor kinderen van 7-12 jaar. De kleinschalige groepstraining geeft in 5 sessies kinderen inzicht in het sociaal handelen. Het kind leert zichzelf beter kennen, waardoor ook het contact met anderen verbetert. Dit vergroot de weerbaarheid, sociale vaardigheid en het zelfbewustzijn. Het kind krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen.

Schateiland Expeditie training

Tijdens de Schateiland Expeditie training gaan we in 4 sessies met een groepje van maximaal 6 kinderen, opzoek naar de “schatten” in het kind. Ze leren zo wat hun kwaliteiten en talenten zijn, welke wensen en behoeften ze hebben, verbinding met zichzelf, hun omgeving en elkaar. Deze training is geschikt voor kinderen van 7-12 jaar.

Schatgravers workshop

Eenmalige groepsworkshop, waarin we in 2 uur met een groepje kinderen van 7-12 jaar samen het super avontuurlijke en inspirerende kaartspel schatgravers gaan spelen. Daarna gaan we op een creatieve manier, onze gevonden schatten, verwerken op onze eigen schatkaart. Deze workshop helpt bij het: versterken het zelfbeeld, stimuleren van het zelfvertrouwen, vergroten het zelfinzicht, laten op speelse wijze verbinden met jezelf en de ander, bevordert de tolerantie onderling.

Voor Ouders

Individuele opvoedcoaching

Tijdens een individuele coachingssessie gaan we samen bekijken waar je tegenaan loopt in de opvoeding van je kind en hoe we er voor kunnen zorgen dat je weer met een positief gevoel kunt gaan opvoeden. 

Ik ben 9 workshop

Meidenvenijn,  jongens die stoer doen, groepsdruk, erbij willen horen, heftige emoties en verdriet, oude angsten die weer terugkomen, pesten, onzekerheid, zijn thema’s die een grotere rol gaan spelen rond het negende levensjaar.

Deze workshop voor ouders en opvoeders staat in het teken van de negenjaarsfase. Deze fase vindt meestal plaats in de periode tussen de acht en elf jaar. Als kindercoach werk ik veel met kinderen rond deze leeftijd. Soms lijkt het voor ouders of hun kind al vroeg aan de puberteit begint. Dit is niet werkelijk zo. Een kind van negen zit in zijn eigen fase horend bij deze leeftijd. Ieder kind beleeft de negenjaarsfase op zijn EIGEN manier. Voor het ene kind verloopt deze periode makkelijk en voor het andere kind kan deze tijd lastiger zijn.

hooggevoelig en strong-willed